Κεντρο Κορινθου

Το  Κέντρο Ανάπτυξης Παιδιού ΠΑΙΔΙΑΓΩΓΗ δημιουργήθηκε κάτω από ένα επιστημονικά μελετημένο θεραπευτικό πλαίσιο και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, ειδικής αγωγής, μαθησιακών δυσκολιών-δυσλεξίας, ψυχολογικής υποστήριξης  για παιδιά και εφήβους και συμβουλευτικής των γονέων τους.

Ύστερα απο μια πολυετή εμπειρία στο χώρο της διάγνωσης και αντιμετώπισης  διαταραχών λόγου, δημιουργήσαμε ένα θεραπευτικό χώρο, με επίκεντρο ενδιαφέροντος το παιδί, προσαρμοσμένο στη κάλυψη των θεραπευτικών απαιτήσεων και ταυτόχρονα φιλικό στις ανάγκες των παιδιών και των γονέων.

Στόχος μας είναι πάντα η σωστή και έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία καθώς και ηψυχολογική υποστήριξη των παιδιών και της οικογένειας.

Οι θεραπευτικές μέθοδοι που ακολουθούμε έχουν πάντα στόχο την πιο σύντομη και αποτελεσματική θεραπεία.»

Η επιστημονική μας ομάδα απαρτίζεται από:

Παιδοψυχίατρο, Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Παιδοψυχολόγους, Ειδικούς Παιδαγωγούς

Ηλιάκη Αγάπη
Κικερα Κυριακη

Παιδοψυχίατρος: Προύντζου Μαρία

Οι υπηρεσίες μας καλύτπονται από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και τα υπόλοιπα ασφαλιστικά ταμεία με αποτέλεσμα οι γονείς να μην επιβαρύνονται το κόστος των θεραπειών. Για να δείτε πως μπορείτε να εξασφαλίσετε την κάλυψη μέσω Ε.Ο.Π.Υ.Υ. πατήστε εδώ

Σας περιμένουμε για μια δωρεάν συνεδρία αξιολόγησης λόγου και ομιλίας ή γνωριμίας με τις υπηρεσίες ψυχολογικής στήριξης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
Τηλέφωνο: 2741020280